MAATREGELEN IVM CORONA

Beste leden en ouders/ verzorgers,

We hebben allemaal in spanning gezeten wat er nu gaat gebeuren met de maatregelen die tot tenminste 6 april a.s. van kracht zouden zijn… Deze maatregel geldt voor (sport)scholen, restaurants, kappers, verpleeghuizen etc.

Vanavond kwam dan eindelijk het ‘verlossend’ woord vanuit het kabinet.

Helaas is zojuist bekend gemaakt dat de situatie onveranderd blijft tot en met tenminste dinsdag 28 april a.s.
Wat betekent dit voor jullie als leden en voor ons als sportschool?:

Jullie weten allemaal dat SheraFight een stichting is. Een stichting mag geen winst maken. Onze contributies zijn zo laag dat net alle onkosten betaald kunnen worden. Er is dus geen reserve- potje. Uiteraard hebben wij uitstel van betaling aangevraagd (vaste lasten), maar tot op heden is hier (nog) niets over bekend.

Daarom vragen wij aan ieder van jullie om de contributies te voldoen. Het restitueren van contributies is voor ons niet haalbaar, maar we kunnen jullie wel tegemoetkomen op 2 verschillende manieren:

– Op basis van je maandelijkse contributie bedrag is het mogelijk dat je personal training van Shera krijgt. Een personal training kost €12,50 per 30 minuten. Hoe gaat dit in z’n werk?

Stel je hebt een lidmaatschap van €37,50, dit betekent dat je recht hebt op 3x een personal training van 30 minuten bij Shera.

Uiteraard volgen wij het advies van het RIVM strikt op!

*Gebruik maken van de personal training is pas mogelijk wanneer het weer is toegestaan om les te mogen geven.*

– Je kunt er ook voor kiezen om het contributie bedrag om te zetten naar een kortingsvoucher, deze is vrij te besteden op www.kickboxstore.nl.

N.B.: Alleen optie ‘verzenden’ is mogelijk.

Bovenstaande geldt voor de contributie voor de maand april 2020.

Uiteraard is het ook mogelijk om bovenstaande te combineren. Personal training en het restant als een voucher.

Mocht je gebruik willen maken van personal training en/ of de kortingsvoucher, neem dan contact op met Shera via info@sherafight.nl of bel/ whatsapp naar 0628435884.

Mocht het zo zijn dat er een wijziging komt m.b.t. deze maatregel, dan brengen wij jullie z.s.m. hiervan op de hoogte.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke en sportieve groet, OSU

Team SheraFight

#staysafe #stayhealthy

Beste leden en ouders/ verzorgers,

Wederom blijven we langer in de lockdown zitten. Maar dit keer met een kleine versoepeling, waaronder het sporten. Klik op de gele knop hieronder om de mogelijkheden te bekijken.

Hopelijk komt het kabinet op 8 maart met een uitgebreidere versoepeling voor ieder leeftijdcategorie. Mocht dit zo zijn, dan brengen wij jullie uiteraard hiervan op de hoogte.

Met vriendelijke en sportieve groet, OSU

Team SheraFight