CORONA

Trainen in Tijden van Corona

Beste leden en ouders/ verzorgers,

Hierbij het protocol voor de vechtsporten waar iedereen aan moet houden met betrekking tot het deelnemen van trainingen per 1 juli a.s.(bron:vechtsportautoriteiten)

Het onderstaande geldt voor een ieder!

Algemeen

  • Houd (minimaal) 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Schud geen handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Was uw handen regelmatig met zeep, voor minimaal 20 seconden.
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Blijf thuis en ziek uit.
  • Heeft 1 of meerdere personen in het huishouden ernstige klachten zoals koorts en/of benauwdheid, dan moet je thuisblijven en kun je niet trainen of training geven.
  • Stel jezelf regelmatig op de hoogte van de meest actuele richtlijnen via RIVM.nl.

Het is voor ons belangrijk om te weten wie gaat deelnemen aan welke training. Geef daarom door wanneer je komt trainen en op welk tijdstip, dat kan via de aanmeldknop. Doe dit uiterlijk 2 dagen voor aanvang! Heb je je niet aangemeld, dan mag je helaas ook niet mee doen!

We vertrouwen erop dat als iedereen zich aan het protocol houdt, dat wij als sportschool open mogen blijven!

Met vriendelijke en sportieve groet, OSU

Team SheraFight

Beste leden en ouders/ verzorgers,

Wederom blijven we langer in de lockdown zitten. Maar dit keer met een kleine versoepeling, waaronder het sporten. Klik op de gele knop hieronder om de mogelijkheden te bekijken.

Hopelijk komt het kabinet op 8 maart met een uitgebreidere versoepeling voor ieder leeftijdcategorie. Mocht dit zo zijn, dan brengen wij jullie uiteraard hiervan op de hoogte.

Met vriendelijke en sportieve groet, OSU

Team SheraFight