MIJN ACCOUNT Bel Ons
06-28435884
Travertijnstraat 12
9743 SZ Groningen

Ons aanbod

Wil je graag leren kickboxen?

Wil je werken aan je conditie, weerbaarheid, lenigheid, doorzettingsvermogen?

Zoek je een training waar je samen met een maatje lekker kunt zweten? Of wil je juist liever je focus leggen op je eigen training?

Bij ons is er ruimte voor iedereen om deel te nemen aan een training die bij je past. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent. Of je een goede conditie hebt of juist binnen een minuut buiten adem bent (daar gaan we aan werken!). Of je lenig bent of juist zo stijf als een plank. 

Er heerst in onze groepen een veilige, respectvolle sfeer waarin iedereen welkom is om op zijn of haar niveau te shinen. Beginners, gevorderden, behendig of juist stuntelig, voor iedereen is plek! 

Opbouw van de trainingen

Tijdens de trainingen werken we met stoten en trappen die op veel verschillende manieren worden aangeboden. Zo komen alle technieken goed aan bod, maar wordt ook gewerkt aan cardio (conditie) en snelheid. 

Verder worden alle stoten en trappen in allerlei verschillende combinaties aangeboden.

Tijdens de trainingen werken we op pads, bokszak of op elkaars handschoenen. 

Dit alles wordt afgewisseld met oefeningen die het kickboxen ondersteunen zoals push-ups, buikspieroefeningen, lurches, squats, planking etc. 

Een training staat hierdoor elke keer garant voor een complete work-out waarin wordt gewerkt aan techniek, coördinatie, houding, uithoudingsvermogen, kracht, mindset en doorzettingsvermogen. 

Centraal staat dat elke training weer leuk moet zijn om naar toe te gaan, het moet vooral een uitdaging zijn om elke keer opnieuw de grens op te zoeken.  

Tijdens onze combigroep trainingen wordt de dojo gedeeld met onze wedstrijdvechters. Iedereen krijgt hierbij een training op niveau aangeboden. 

Onze trainingen worden gegeven in verschillende groepen:

Puppy                       vanaf 3 jaar

Jeugd                       vanaf 6 jaar

Volwassenen         vanaf 14 jaar