MIJN ACCOUNT Bel Ons
06-28435884
Travertijnstraat 12
9743 SZ Groningen

Onze Filosofie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Shera for You

Inzet vereist, vooruitgang gegarandeerd!
Sportschool Shera Fight geeft training in alle stijlen die het kickboksen kent, zoals Muay Thai, Kung Fu, (kick)boksen en pointfighting (semi-contact).
Sporters die op (hoog) wedstrijdniveau de vechtsport uitoefenen, vinden bij Shera Fight hun vakkundige en betrokken coach. En dat werkt, want jaar na jaar behaalt onze wedstrijdselectie honderden prijzen.
Maar ook als je niet de ambitie hebt om ‘banden’ te halen of wedstrijden te vechten, ben je van harte welkom om bij ons te trainen. Bijvoorbeeld om je weerbaarheid te verbeteren, om aan je conditie te werken of om door een personal trainer te worden begeleid. Op welk niveau je instapt maakt niet uit, als je maar gemotiveerd bent.
Onze trainers werken volgens de Blitz-Them-All-methode, die door eigenaar-trainer Shera Oedairamsingh is ontwikkeld. Snelheid, techniek en concentratie zijn hierin de speerpunten. Wil jij zelf ervaren wat wij je te bieden hebben? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Het actuele lesrooster vind je altijd op SheraFight.nl
Onze dojo is zeven dagen per week open en Shera Fight is aangesloten bij de World Association of Kickboxing Organizations (WAKO).

Shera for Kids

Kinderen en jongvolwassenen trainen heel graag bij ons. Ook als ze zeggen dat jij een moeilijk karakter hebt en dat je te veel ruzie maakt, of juist als je verlegen bent en het liefst op de achtergrond blijft, mag je bij ons gewoon meedoen.
Sommige kinderen komen wel vier keer per week trainen, halen vlot band na band en duiken gretig de wedstrijdsport in. Anderen werken wat langer aan de opbouw van hun conditie en het echt leren van de techniek. Iedereen hoort erbij en pesten wordt niet getolereerd. Maar vergis je niet: de les is niet soft, hoor, je moet flink aan de bak!
Eigenaar-trainer Shera Oedairamsingh (officieel Wushu-trainer en sociaal-cultureel werker) heeft veel kinderen gecoacht. Al onze trainers zijn sociaal en betrokken, kunnen leiding geven en zullen grenzen stellen. En het belangrijkste is dat ze het allemaal leuk vinden om jeugd te trainen. Zo zorgen we ervoor dat we ook als snel groeiende sportschool steeds onze huiselijke sfeer bewaren.
Vechtsporttraining helpt bij het ontwikkelen van weerbaarheid. Kinderen krijgen er vertrouwen in dat ze zichzelf kunnen verdedigen als dat nodig is. Juist door dit zelfvertrouwen gaat een kind minder snel ‘slaan’. Vechtsporters zijn hierdoor in conflictsituaties beter in staat om geweld te vermijden.

Shera for Progress

Je begint voor de lol, om je conditie te verbeteren of omdat ze zeggen dat het goed voor je is… Vervolgens haal je een paar banden en dan – voor je het weet – train je vier keer per week en wordt je gevraagd of je aan wedstrijden mee wilt doen.
Met een relatief klein team wedstrijdsporters winnen we ieder jaar meer eerste, tweede en derde prijzen. En steeds vaker horen daar ook stijlprijzen bij.
Sporters die zich volledig inzetten om een steeds hoger wedstrijdniveau te behalen, krijgen daarvoor alle ruimte en support. Zij worden door hun trainer/coach gestimuleerd en voor, tijdens en na de wedstrijd intensief begeleid.

Shera for Personal Training

‘Ik moet weg want ik heb zo een afspraak met mijn personal trainer.’ Toegegeven, het klinkt als een mode-dingetje, maar een personal trainer is wel een hele nuttige rage. Er zijn veel situaties waarin personal training nodig is. Denk aan het bereiken van een hoger niveau, aan herstel na een blessure, ziekte of ongeval, of aan mentaal weerbaarder worden.
Jouw personal trainer motiveert je en houdt rekening met eventuele klachten of blessures. Samen stel je realistische doelen. Hij helpt je steeds verantwoord vooruit en zal je programma continu actualiseren, zodat je training steeds afwisselend, uitdagend en – last but not least – leuk blijft.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]