MIJN ACCOUNT Bel Ons
06-28435884
Travertijnstraat 12
9743 SZ Groningen

Onze trainingen

Puppy kickboxing

Vanuit de jongere broertjes en zusjes van onze jeugd kwam regelmatig de vraag of zij ook mochten komen kickboxen. Het is natuurlijk ook erg aantrekkelijk om in je eigen stoere outfit aan de slag te gaan als je ziet hoe ontzettend veel plezier je grote broer of zus heeft op de mat! 

Spelenderwijs maken de kinderen kennis met de basisvaardigheden van het kickboxen. Ze leren de regels die gelden in de dojo. Ook hier staan normen, waarden en respect al centraal. 

Benieuwd wanneer het puppy kickboxing wordt gegeven ? Neem een kijkje bij ons lesrooster!

Tijdsduur: 45 minuten

Kickboxing wedstrijd jeugd
Onze wedstrijdjeugd werkt tijdens deze training aan techniek, conditie en behendigheid. Daarnaast staat vanzelfsprekend het leren vechten van een wedstrijd centraal. Onze jeugd maakt hierbij kennis met alle regels en met het leren omgaan met de spanning die een wedstrijd met zich mee kan brengen. 

Wij hebben een grote groep wedstrijdjeugd waarin serieus wordt getraind. Deelname aan deze groep vindt plaats na selectie

Wil je weten wanneer onze kickboxing wedstrijd jeugd traint? Kijk dan in ons lesrooster!

Tijdsduur: 1 uur

Kickboxing jeugd

De jeugd die (nog) geen wedstrijden doet maakt tijdens deze training kennis met het kickboxen. Stoten, trappen, houding, combinaties, conditie, snelheid, kracht, het komt allemaal aan bod. Kinderen die nog niet klaar zijn om wedstrijden te vechten én kinderen die gewoon lekker willen kickboxen zonder deel te nemen aan wedstrijden zijn in deze les van harte welkom. 

In ons lesrooster kun je vinden wanneer onze jeugd kickboxing lessen zijn.

Tijdsduur: 1 uur

MMA jeugd (vanaf 8 jaar)

Mixed Martial Arts (MMA) is een vechtsport waarbij elementen uit het kickboxen, judo en BJJ worden gecombineerd. Met ingang van dit seizoen wordt MMA ook bij Shera Fight aangeboden. Er wordt gewerkt aan staand vechten, worpen, vegen, vallen, kanteltechnieken en grondvechten. Naast het aanleren van de technieken wordt er ook gewerkt aan het sparren, aan conditie, kracht en doorzettingsvermogen.

Enthousiast geworden? Kijk snel in ons lesrooster wanneer je mee kunt doen!

Tijdsduur: 1 uur

Boxing

Jabs, crosses, uppercuts, combinaties. Tijdens onze boxing lessen komt het allemaal aan bod. Daarnaast is er aandacht voor het voetenwerk en een goede houding. Techniek wordt afgewisseld met kracht en conditie oefeningen. 

We werken tijdens deze trainingen op pads, handschoenen en bokszakken. 

Voor ieder niveau is er ruimte en aandacht in deze les van beginner tot wedstrijdvechter.

In ons lesrooster vind je de trainingstijden.

Tijdsduur: 1 uur

BomB

Ooit gestart voor diegenen die “geen tijd voor sporten” hebben is de BomB één van onze meest intensieve trainingen. In 45 minuten wordt alles gegeven. Er wordt gestart op de bokszak waarbij kracht en tempo met elkaar worden afgewisseld. Stoten, trappen en combinaties worden met elkaar afgewisseld. Je hartslag gaat tijdens deze training gegarandeerd naar een piek. Aan het eind van de training wordt de core nog even goed getraind met buikspieroefeningen, planking etc.

Tijdsduur: 45 minuten

Lady kickboxing

Regelmatig horen wij dat niet alle dames die graag zouden willen leren kickboxen zich vrij voelen om bij een gemengde recreantengroep aan te sluiten. Speciaal voor de dames die een complete kickboxtraining willen volgen in een aparte damesgroep, bieden wij lady kickboxing aan. Onze lady kickboxing wordt door een vrouwelijke trainer gegeven.

Deze training doet niet onder voor de recreantentraining in een gemengde groep. Ook hier leg je een gedegen basis in de kickboxtechnieken en werk je daarnaast aan het combineren ervan. Door de wijze waarop onze training is opgebouwd werk je automatisch aan conditie, kracht en doorzettingsvermogen.

Tijdsduur: 1 uur

Cardio Boxing

Heb je zin om te leren boksen? Wil je dit graag combineren met een complete work out waarbij je conditie niet vergeten wordt ? Tijdens onze cardio boxing lessen ben je bij ons aan het goede adres! Techniek wordt afgewisseld met kracht en conditie oefeningen en in een veilige, gezellige sfeer wordt er samen hard getraind.

We werken tijdens deze trainingen op pads, handschoenen en bokszakken. 

Deze les is bedoeld voor de positieve recreanten die veel zin hebben in een fijne work out waarbij ze stap voor stap de technieken van het boxen leren beheersen.

Tijdsduur: 1 uur

Yoga

Yoga is de perfecte manier om inspanning en ontspanning te combineren. Er wordt gewerkt aan flexibiliteit, rust en balans.

Uitermate geschikt voor diegene die niet echt op zoek is naar een “zware sport”, maar die wel al zijn spiergroepen wil aanspreken. Zeker ook geschikt voor diegene die een aanvulling op een zwaar trainingsprogramma zoekt waarbij er vanuit ontspanning wordt gewerkt.

In verband met voldoende rust en zo weinig mogelijk afleiding wordt yoga gegeven op een andere locatie. Het is fijn als je makkelijke kleding aan doet en bij voorkeur een eigen matje mee neemt.

Voor degene met een onbeperkt abonnement is yoga gratis. Voor anderen kost het 4 euro per les.

Aanmelden kan bij Arlette: 06 55494646

Tijdsduur: 1 uur