Kickboxen voor beginners

Tijdens de recreantentrainingen werken we met stoten en trappen die op veel verschillende manieren worden aangeboden. Zo komen alle technieken goed aan bod, maar wordt ook gewerkt aan cardio (conditie) en snelheid.

Verder worden alle stoten en trappen in allerlei verschillende combinaties aangeboden.

Tijdens de recreantentrainingen werken we op pads, bokszak of op elkaars handschoenen.

Dit alles wordt afgewisseld met oefeningen die het kickboxen ondersteunen zoals push-ups, buikspieroefeningen, lurches, squats, planking etc.

Een training staat hierdoor elke keer garant voor een complete work-out waarin wordt gewerkt aan techniek, coördinatie, houding, uithoudingsvermogen, kracht, mindset en doorzettingsvermogen.

Centraal staat dat elke training weer leuk moet zijn om naar toe te gaan, het moet vooral een uitdaging zijn om elke keer opnieuw de grens op te zoeken.

Er heerst in onze groepen een veilige, respectvolle sfeer waarin iedereen welkom is om op zijn of haar niveau te shinen.

In ons lesrooster vind je de trainingstijden.

Tijdsduur: 1 uur

  • techniek
  • conditie
  • kracht
  • voor ieder niveau
  • gemengde groep
  • 14+

Beste leden en ouders/ verzorgers,

Wederom blijven we langer in de lockdown zitten. Maar dit keer met een kleine versoepeling, waaronder het sporten. Klik op de gele knop hieronder om de mogelijkheden te bekijken.

Hopelijk komt het kabinet op 8 maart met een uitgebreidere versoepeling voor ieder leeftijdcategorie. Mocht dit zo zijn, dan brengen wij jullie uiteraard hiervan op de hoogte.

Met vriendelijke en sportieve groet, OSU

Team SheraFight