Sport outfit

Sport Outfit

Om veilig en plezierig te kunnen trainen, heb je goed materiaal nodig. Dit hoeft niet altijd het duurste van het duurste materiaal te zijn. Het is vooral belangrijk dat het materiaal goed zit en voldoende steun en bescherming biedt. Dit is heel persoonlijk en hangt af van welke sport je kiest en op wat voor niveau je traint.

De eerste twee trainingen kun je bij ons materiaal lenen. Daarna is het verstandig om rustig je eigen materiaal te kiezen. Als je langer wilt lenen, rekenen we wekelijks 5 euro huur voor het lenen van een set.

Via deze link vind je een overzicht van de zaken die per training nodig/wenselijk zijn. Wij bieden zelf een beperkt assortiment in handschoenen, scheenbeschermers, windsels en bitjes aan, die zeer geschikt zijn voor de beginnende sporter.

Wij adviseren onze sporters contact op te nemen met kickboxstore als ze op zoek zijn naar een groter assortiment. Zij helpen je een keus te maken, zodat je er tijden lekker tegen aan kunt!

Wij trainen in principe op blote voeten. Mocht je dit heel vervelend of onhandig vinden, dan adviseren we om binnenschoenen zonder veel profiel te dragen. Verder is het fijn om makkelijk zittende sportkleding te dragen. Kleed je vooral niet te warm!

Een bidon of drinkflesje meenemen wordt aanbevolen. In de dojo mag overigens alleen water worden genuttigd.

Beste leden en ouders/ verzorgers,

Wederom blijven we langer in de lockdown zitten. Maar dit keer met een kleine versoepeling, waaronder het sporten. Klik op de gele knop hieronder om de mogelijkheden te bekijken.

Hopelijk komt het kabinet op 8 maart met een uitgebreidere versoepeling voor ieder leeftijdcategorie. Mocht dit zo zijn, dan brengen wij jullie uiteraard hiervan op de hoogte.

Met vriendelijke en sportieve groet, OSU

Team SheraFight